Добредојдовте во Супериор

Супериор е специјализирана компанија за производство,конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартиена и флексибилна амбалажа.

- самолепливи ленти                                                                                      

- етикети                

- хартиени ролни                                  

- хартиена и флексибилна амбалажа

- хартиени хилзни

- кеси од хартија и фолија

-ваги и машини за обработка на месо

Наша цел е исполнување на барањата и надминување на очекувањата на купувачите на нашите производи и услуги преку широк асортиман, најниски цени, најдобар квалитет и испорака во најкус рок.

Нашата визија-денес подобри од вчера.